Thygesen Textile Group

Thygesen Textile Group är ett familjeägt företag som sedan 1931 har designat, producerat och sålt textilprodukter och befinner sig i kontinuerlig tillväxt. Som ett företag som värdesätter att skapa en positiv arbetsmiljö och främja de anställdas välbefinnande, letade Thygesen Textile Group efter mötesfaciliteter som kunde stödja deras fortsatta tillväxt och ökande behov av att effektivt utnyttja kvadratmetrarna.

 

Vi är glada över att ha levererat vår Telefonboks och Dobbeltboks till Thygesen Textile Group. När de önskade utöka sina mötesfaciliteter med fokus på digitala möten, passade våra lösningar perfekt för deras behov. Telefonboken i svart var det första steget, men med vår Dobbeltboks, som matchar deras befintliga inredning med lamellväggar, ger det dem möjlighet att utnyttja sina utrymmen mer effektivt, både för digitala och fysiska möten, utan att störa.

PhoneAlones bås har förbättrat vår arbetsmiljö. De ger oss inte bara möjlighet att hålla privata samtal och digitala möten, utan de passar också vackert in i vår befintliga inredning. Det har varit en glädje att arbeta med PhoneAlone, och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete.

Jens Thygesen, CEO & Partner

PhoneAlone sort telefonboks Thygesen Textile Group

Galleri

Rulla till toppen
Vill veta mer?

Ring oss på
+45 60 70 59 75 eller skriv till gd@phonealone.dk

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Boka
Möte