Om oss

Familjeägt

företag

PhoneAlone är resultatet av en familjs passion för att öka arbetstillfredsställelsen och produktiviteten i både danska och utländska företag. Bakom familjeföretaget står pappa-son-duon Kim och Joakim Siefert, som tillsammans med ett engagerat team har gjort hjärtebarnet PhoneAlone till en oumbärlig och uppskattad del av många jobb. Resultatet är flexibla, privata utrymmen där kreativitet, produktivitet och förtrogenhet har utrymme att växa ostört och frodas.

”Vår vision är att skapa utrymme för en bättre arbetsmiljö för företag och deras anställda med utrymme att arbeta ostört och effektivt. Vi vill hjälpa till att minska stress och öka arbetsglädjen på alla arbetsplatser – stora som små.”

- Kim Siefert - VD och grundare

ett personligt ledigt utrymme

Hösten 2018 stod vi själva inför utmaningen som många stora och små företag brottas med: ljudnivån i vår öppna kontorsmiljö hade nått ofattbara höjder och utmanat hela teamets koncentrationsförmåga och produktivitet i det dagliga. Vi tänkte ändra på det utan att behöva flytta hela kontoret. Resultatet blev telefonboxen PhoneAlone, som snabbt blev en succé hos alla på kontoret. Sedan vi välkomnade den första prototypen av telefonboxen i januari 2019, har PhoneAlone blivit en oumbärlig och integrerad del av kontoret, och skapat ett personligt frirum med utrymme för kontemplation och koncentration – och som vi självklart ville föra vidare och dela med resten av världen.  Det stod snabbt klart att lösningen med telefonboxen till kontoret var en stor fördel för oss. Därför bestämde vi oss för att ge andra företag och institutioner samma möjlighet att enkelt och naturligt skapa en lugnare arbetsmiljö – och det med en snygg och smidig produkt till marknadens bästa pris. Med detta var grundstenen för PhoneAlone ApS lagd och vi har sedan dess varit en uppskattad partner för näringslivet i strävan efter en hälsosam och god arbetsmiljö. 
Det stod snabbt klart att lösningen med telefonboxen till kontoret var en stor fördel för oss. Därför bestämde vi oss för att ge andra företag och institutioner samma möjlighet att enkelt och enkelt skapa en lugnare arbetsmiljö – och det med en snygg och flexibel produkt till marknadens bästa pris. Med detta var grundstenen för PhoneAlone ApS lagd och vi har sedan dess varit en uppskattad partner för näringslivet i strävan efter en hälsosam och god arbetsmiljö.
Vi brinner för att skapa en telefonbox som är den bästa på marknaden inom tre punkter:
Produkt

PhoneAlone är en kvalitetsprodukt i stilren dansk design som passar in i alla kontorsmiljöer.

Prestanda

Telefonboxen minskar oljud med 30 dB vilket gör att PhoneAlone-produkten har den bästa ljudisoleringen i prisklassen.

Pris

Priset på en PhoneAlone telefonbox är det bästa på marknaden – och då är det inkl. leverans till trottoarkanten.

Idag är PhoneAlone ett växande företag med egen produktutvecklingsavdelning, produktion och eget lager, varifrån vi levererar telefonboxen direkt i hela Europa. Därför är processen från det att behovet uppstår tills att våra kunder har den monterade lådan stående på kontoret kort.    Vi strävar efter att leverera en produkt som skapar märkbara resultat och värde för våra kunder, där god service är en naturlig del av paketet. Detta kan vi göra eftersom vi har 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av möbler, så kvalitet och funktionalitet går hand i hand i våra boxar.    Vår passion för den goda och hälsosamma arbetsmiljön gör att vi ständigt arbetar med att stärka produkten och samtidigt utveckla nya lösningar för alla typer av företag. Därför kan du nu få automatisk desinfektion för din PhoneAlone telefonbox. 
Rulla till toppen
Vill veta mer?

Ring oss på
+45 60 70 59 75 eller skriv till gd@phonealone.dk

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Boka
Möte