KMD

KMD, en av Danmarks största IT-företag, utvecklar mjukvara och servicelösningar för offentlig och privat sektor i Danmark och utvalda delar av Skandinavien, har investerat i PhoneAlone-boxar för att skapa en mer fokuserad och effektiv arbetsmiljö genom att minska störningar.

PhoneAlone-boxarna har varit en stor vinst på vårt kontor i Ballerup. De erbjuder medarbetarna ”ett rum” för ostörda samtal, möten eller koncentrerat arbete. I våra öppna kontorslandskap är det viktigt att kunna dra sig undan och prata utan att störa varandra, och placeringen vid kaffemaskinen gör dem lättillgängliga. I vårt produktionsområde, där skrivare skapar en del oljud, är boxarna också avgörande för att säkerställa lugn för samtal och korta möten. PhoneAlone-boxarna har förbättrat vår arbetsplats genom att de tillhandahåller den nödvändiga lugnet i en annars stor och livlig byggnad med många anställda.

Line Rahbek Kansing, Procurement Specialist

KMD PhoneAlone Telefonboks Møderum

Galleri

Rulla till toppen
Vill veta mer?

Ring oss på
+45 60 70 59 75 eller skriv till gd@phonealone.dk

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för exklusiva insikter, uppdateringar, guider och de senaste nyheterna levererade direkt till din inkorg.

 

Ingen spam, bara de bra sakerna.

Avsluta prenumerationen när som helst.

Boka
Möte