Daquma

Daquma är ett konsultföretag som erbjuder expertis inom bland annat Quality och Data Management för life science-sektorn. De har djup expertis i implementeringen av IT- och datalösningar som är skräddarsydda för behoven i starkt reglerade industrier.

I samband med vår flytt till det nya kontoret och i ljuset av vår tillväxt blev behovet av att utöka med ett nytt mötesrum en hög prioritet.

 

PhoneAlones dubbelbåslösning har varit instrumental eftersom vi som konsulter tillbringar största delen av vår arbetsdag i möten och eftersom vårt nuvarande kontor inte inbjuder till att bygga fler mötesrum. Här har mötesbåsen varit en värdefull investering för oss, eftersom den inte bara är flexibel när det gäller inredning, men också har ett långsiktigt värde genom att kunna tas med till framtida kontor.

 

Vi skulle utan tvekan rekommendera PhoneAlones lösningar och skulle definitivt inte tveka att köpa fler allteftersom behovet växer.

Kevin McAleese-Schwartz, Associate Partner

Daquma kontor PhoneAlone dobbeltboks grå/lys eg

Galleri

Rulla till toppen
Vill veta mer?

Ring oss på
+45 60 70 59 75 eller skriv till gd@phonealone.dk

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för exklusiva insikter, uppdateringar, guider och de senaste nyheterna levererade direkt till din inkorg.

 

Ingen spam, bara de bra sakerna.

Avsluta prenumerationen när som helst.

Boka
Möte