Internationellt Möbelföretag

Ett ansett internationellt företag som specialiserar sig på möbler och heminredning stod efter en omfattande renovering av sitt danska huvudkontor inför behovet av telefon- och mötesbås som både kunde integreras harmoniskt i deras kontorsmiljö och återspegla deras varumärkesidentitet. Det var viktigt att alla element i kontoret reflekterade deras skandinaviska designfilosofi.

 

För att möta detta behov samarbetade vi för att utveckla specialdesignade bås som perfekt kompletterar det nyrenoverade kontoret. Dessa bås utrustades med vitmålade akustikpaneler på sidorna, vilket inte bara förbättrar ljudisoleringen utan även framhäver den skandinaviska designestetik som företaget är känt för. Kombinationen av minimalistisk estetik och hög funktionalitet resulterade i en produkt som passar perfekt till deras värderingar och vision.

 

Företaget har nu telefon- och mötesbås som smälter samman med den övergripande kontorsdesignen och stödjer deras fokus på en lugn, stilren och effektiv arbetsplats. De specialdesignade båsen har inte bara förbättrat arbetsmiljön utan även stärkt företagets interna varumärkesidentitet.

PhoneAlone specialdesignede bokse hvidmalede lameller

Galleri

Rulla till toppen
Vill veta mer?

Ring oss på
+45 60 70 59 75 eller skriv till gd@phonealone.dk

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Boka
Möte